Møre Minikran logo
Yrkesstolthet
Møre Minikran AS
Adresse
Alvikvegen 263, 6019 Ålesund
Kennet-André
Tlf. 978 81 184
Faktura
moreminikran@faktura.poweroffice.net
Org.nr.
926 849 336

Om oss

En trygg bidragsyter

Møre Minikran AS er ledende innen moderne løsninger for løft og transport, med bruk av utslippsfritt utstyr. Vi fokuserer på å tilby krantjenester, spesielt designet for innendørs løft og utfordrende utendørsområder der tilkomst for tradisjonelle løsninger og utstyr er begrenset. Vi har med tiden gjort investeringer i moderne utstyr for flytt av maskiner i industrilokaler og levert våres tjenester på landsbasis. Vårt selskap ble grunnlagt med et mål om å fylle et tomrom i markedet og støtte behovet for avanserte løsninger i denne sektoren.

Fagfolk og yrkesstolthet

Vi er stolte av vårt dedikerte team av fagutdannede kranførere. Deres ekspertise og fokus på presisjon og sikkerhet gjør at vi kan levere tjenester i samsvar med kundenes krav. Gjennom kontinuerlig opplæring og utvikling sørger vi for at våre fagfolk er i forkant av bransjens krav, og dermed kan håndtere selv de mest krevende oppdragene med profesjonalitet og presisjon. Vi ønsker å være en bedrift som påvirker bransjen til å satse på de gode fagpersonene, slik at vi også for framtiden kan ivareta yrkesstoltheten i en viktig jobb.

Bærekraft

Som bedrift tar vi vårt miljømessige og samfunnsmessige ansvar på alvor. Vi prioriterer utslippsfritt utstyr for å redusere vår miljøpåvirkning og legge til rette for en bærekraftig fremtid. Vår bruk av avansert, utslippsfri teknologi ikke bare reduserer CO2-utslippene, men viser også vei for en mer miljøvennlig tilnærming i bransjen. Vårt engasjement strekker seg også til å støtte og oppmuntre til våre ansatte og i bransjen generelt.

cross