Om Oss

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss? Send oss en epost eller ring oss! Se under for å finne ut hvem du ønsker å kontakte.

Kennet-André Vikan: +47 978 81 184
Stefan Gjendem: +47 908 24 720

Post@moreminikran.no
Kennet Andre Vikan: kennet@moreminikran.no
Stefan Gjendem: stefan@moreminikran.no

IMG-20190911-WA0010

Om Oss

Møre Minikran AS er en leverandør av krantjenester med fokus på moderne løsninger innen løft og transport ved hjelp av utslippsfritt utstyr. Med spesielt fokus på innendørs løft, og løft utendørs med begrenset tilkomst for tradisjonelt utstyr. Møre Minikran tilbyr og utleie av fagutdannede kranførere. Vi ønsker å være en bedrift som påvirker bransjen til å satse på de gode fagpersonene, slik at vi også for framtiden kan ivareta yrkesstoltheten i en viktig jobb

Offshore

Møre Minikran AS tilbyr minikran-tjenester til riveprosjekter, hook-up’er, vedlikeholdsoppdrag og nyinstallasjoner for alle de store oljeserviceselskapene og operatørene på norsk sokkel. Vårt personell stiller til oppdrag med dokumentert faglig kompetanse, relevante kurs og lang erfaring fra vårt fagfelt. Med minikraner også kalt “spidercrane” kan vi utføre kompliserte løfteoperasjoner med begrenset plass og vanskelig adkomst. Tross sin lille størrelse kan disse kranene ha en stor løftekapasitet og løse mange utfordringer for operatørene på den norske sokkelen. Med stort fokus på miljø har alt vårt utstyr mulighet til å operere på strøm, dette er et stort steg mot en renere drift i Nordsjøen. Møre Minikran har også beltevogner i maskinparken som gjør interntransport av komponenter, avfall og utstyr på plattformene mye lettere ved rigger-operasjoner. Beltevognene går på strøm og er en ergonomisk løsning som hindrer tunge løft som skal bæres langt.

hms

HMS

Møre Minikran har et ønske om å bidra til en tryggere, sikrere og mer miljøvennlig arbeidshverdag. Vi jobber målrettet med helse, miljø og sikkerhet i vårt arbeid slik at alle skal føle seg trygg på jobb. I dette legger vi at alle skal føle en tilhørighet i sikkerhetsarbeidet som blir gjort på arbeidsplassen. Vi stiller derfor med personell som har en stor kompetanse innenfor kran og løft som etterlever vår visjon i deres hverdag “En trygg bidragsyter”.

Her finner du oss!