Møre Minikran logo
Minikran
Leverandør av krantjenester og en trygg bidragsyter

Tjenester

Møre Minikran tilbyr miljøvennlige og løsningsorienterte krantjenester, med fokus på utslippsfritt utstyr for innendørs og utendørs løft. Våre tjenester leveres både på land og offshore. Innovative beltevogner og luftputesystem for skånsom flytt av maskiner og utstyr. Med erfarne kranførere og dedikert personell, tilbyr vi smarte og gode løsninger for dine løft- og transportbehov.

Minikran

Vi er en leverandør av krantjenester med fokus på moderne løsninger innen løft og transport ved hjelp av utslippsfritt utstyr. Med spesielt fokus på innendørs løft, og løft utendørs med begrenset tilkomst for tradisjonelt utstyr.

Offshore

Vi tilbyr minikran-tjenester til riveprosjekter, hook-up’er, vedlikeholdsoppdrag og nyinstallasjoner for alle de store oljeserviceselskapene og operatørene på norsk sokkel. Vårt personell stiller til oppdrag med dokumentert faglig kompetanse, relevante kurs og lang erfaring fra vårt fagfelt.

Transport

Våre tjenester for innendørs flytting av komponenter er drevet av elektriske beltevogner. Disse innovative løsningene gir oss muligheten til å håndtere tungt og delikat utstyr, selv i trange og sensitive miljøer. Våre elektriske lastbærere er designet for å levere presisjon og skånsom håndtering. Med fullstendig elektrisk drift og justerbar hastighet kan vi sikkert manøvrere og plassere komponenter på ønskede steder uten risiko for skader.

Luftputesystem

Møre Minikran sitt luftputesystem for skånsom og presis innendørs flytting av industrielle maskiner. Dette innovative systemet reduserer friksjonen mot gulvet, skåner gulvoverflaten og tillater smidig manøvrering for hånd, selv i trange områder med begrenset takhøyde. Vår investering i denne teknologien sikrer skånsomhet og presisjon, samtidig som vi garanterer effektive flytteoperasjoner utført av erfarne fagfolk.

 

Fagutdannet personell

Møre Minikran sine ansatte har kranførerbevis på flere kranklasser samt bred erfaring innen kran og løft. Vi har mulighet til å stille med riktig kvalifisert personell til dine oppdrag.

cross