Møre Minikran logo
Montering av isolasjonselement
PROSJEKT

Harøysundet

Høsten 2021 har vi flere ganger vært på Harøysundet for å støtte byggingen av Salmon Evolution sitt nye landbaserte fiskeoppdrettsanlegg. Våre oppgaver inkluderte montering av stålstrukturer, installasjon av isolasjonselementer, samt rør- og ventilinstallasjon for drift. Den trange avstanden mellom tankene var en betydelig utfordring, og tilgangen var begrenset. For å løse disse utfordringene, benyttet vi våre spesialiserte beltevogner for transport av materialer og vår beltekran for monteringsarbeidet.

Vårt arbeid med kunden inkluderer strengt fokus på helse, miljø og sikkerhet, som alltid er vår øverste prioritet. Vi har arbeidet tett med kunden for å sikre at alle HMS-krav blir oppfylt. Vår innsats for HMS inkluderer opplæring av våre ansatte for å sikre at de har nødvendige ferdigheter og kunnskap for å utføre arbeidet trygt, spesielt med spesialløft som våre minikraner muliggjør.

I tillegg til våre kranløsninger, tilbyr vi også skreddersydde transportløsninger for prosjekter som dette. Våre spesialdesignede transportløsninger, inkludert beltevogner, har vist seg å være uvurderlige for å håndtere utfordrende transportforhold som trange passasjer og begrenset tilgang. Dette gjør oss i stand til å effektivt og trygt transportere materialer og utstyr til selv de mest utilgjengelige steder.

Et annet viktig aspekt av vårt samarbeid med våre kunder er vårt engasjement for miljøet. Vi er stolte av å kunne si at vi har bidratt til å redusere CO2-utslippene i prosjektet ved å bruke utslippsfritt utstyr som vår Hoeflon C6 minikran og våre miljøvennlige transportløsninger. Dette er en viktig del av vår langsiktige visjon om å støtte en bærekraftig fremtid i kran- og transportbransjen.

Vårt mål er ikke bare å levere kvalitetsarbeid, men også å sikre at alle involverte i prosjektet kommer trygt hjem hver dag og at vi tar vare på miljøet der vi jobber. Derfor vil vi fortsette å arbeide tett med kundene våre for å opprettholde de høyeste HMS- og miljøstandardene, ved hjelp av spesialløft- og transportutstyr som våre og våre tilpassede transportløsninger, som en naturlig del av vårt engasjement for en sikker, bærekraftig og vellykket prosjektgjennomføring.

Salmon Evolution Harøysundet:
Montering av rammeverk, sandwichelement, rør, ventiler og transport av komponenter på plasser med begrenset adkomst
cross