Møre Minikran logo
Montering av tanker
PROSJEKT

Montering av tanker i Kristiansund

Høsten 2021 utførte vi kran-og transportoperasjoner i Kristiansund for en anerkjent fiskeoljefabrikk. Vår oppgave var å montere fire nye tanker på stedet, og vi stod overfor et betydelig teknisk utfordrende prosjekt. Kundens opprinnelige alternativ var å rive fabrikktaket og benytte en stor mobilkran med lang rekkevidde for å installere tankene, som hver veide 1,2 tonn. Dette ville ha medført betydelige kostnader.

Vårt unike løsningsforslag involverte bruken av våre beltevogner, som tillot oss å frakte tankene gjennom fabrikken med minimal klarering, bare 2 cm på hver side. Under selve monteringsprosessen snudde vi tankene fra en horisontal posisjon på beltevognen, til en vertikal monteringsstilling. Dette var en teknisk utfordrende løfteoperasjon som krevde nøyaktighet og presisjon, men takket være vårt spesialutstyr, var ingenting umulig å oppnå.

I tillegg til tekniske utfordringer var det strenge krav fra kunden om null utslipp i anlegget og renslighet på utstyret, ettersom fabrikken forble i drift under hele løfteoperasjonen. Vi oppfylte disse kravene uten problemer.

Dette prosjektet er et levende eksempel på vår evne til å håndtere selv de mest utfordrende løfteoppgavene. Vårt dedikerte team og spesialutstyr leverer kostnadseffektive løsninger samtidig som vi opprettholder strenge miljø- og sikkerhetsstandarder. Vi er stolte av å kunne tilby slike tjenester til våre kunder.

Fiskeolje fabrikk:
Transport av tanker med liten klaring og montering av tankene inne i bygget.
cross