Møre Minikran logo
Innvendig glassmontering
PROSJEKT

Sundebygget SiT

I løpet av 2022 var vi med på fasademonteringen av det nye studentbygget i Ålesund. Våre oppgaver inkluderte montering av både rammeverk og glassfasade på Sundebygget. Dette var en utfordrende oppgave, spesielt utvendig, da bygget hadde begrenset plass med kun 2,5 meter klaring til det midlertidige gangfeltet som var montert på byggets ytterside. Våre beltekraner viste seg å være svært fleksible og kunne stilles opp på krevende plasser samtidig som de opprettholdt høy ytelse.

For å plassere glassrammene på innsiden av passasjen, brukte vi en kranbil for å løfte dem inn fra veien, så stod vi for den videre montasjen. Dette ble gjort for å unngå å sperre av en travel trafikkert vei. Dette resulterte i rask og effektiv glass- og vindusheising i innendørs miljø. I tillegg til vår beltekran stilte vi også med en vakuumløfter for løft av vinduene, dette er tilleggsutstyr som vi kan levere for våres kunder. Alt av våres utstyr er selvfølgelig sertifisert og skikket til bruk.

Deretter fortsatte vi med innvendig glassmontering på Sundebygget. Dette inkluderte montering av større vinduer inne i bygget. Våre minikraner har gang på gang vist seg å være fantastisk denne situasjonen, da de kunne manøvreres inn i bygget og jobbe innendørs uten utslipp. Dette muliggjorde sikre og presise innendørs løft av de store vinduene.

En av de mest fantastiske aspektene ved vårt arbeid er muligheten til å samarbeide med fantastiske mennesker på ulike prosjekter og løse utfordringer i fellesskap. Vi setter stor pris på de positive relasjonene vi bygger, og den innsatsen vi legger ned i hver jobb. Vårt engasjement for kvalitet, sikkerhet og miljøvennlige løsninger gjør oss til en pålitelig partner på prosjekter som dette. Vi ser frem til å fortsette å levere høykvalitets kran- og transporttjenester, samtidig som vi møter nye utfordringer og samarbeider med fantastiske mennesker i fremtiden.

Sundebygget:
Utvendig montering av glassfasade og innvendig glassmontering.
cross