Møre Minikran logo
Møre Minikran Jekko JF990
PROSJEKT

Tungt utstyr og godt samarbeid

Vi i Møre Minikran tror på kraften av godt samarbeid mellom bedrifter. Den siste tiden har Vikenco utvidet sine produksjonslokaler og i den forbindelse har vi bidratt med løsninger på løft og transport av produksjonsutstyr. Det har vert utfordrende både når det har kommet til vekt og størrelse både på produksjonsutstyret men og på kranene.

Når en fileteringsmaskin på nesten 3,5tonn skulle løftes inn vart det behov for en av Nord-Europas største minikraner. En Jekko JF990 var maskinen som måtte til for å løfte ut maskinen. Det ble behov for lokale tilpasninger på porter og vegger, men maskinen kom seg inn. Med en total løftekapasitet på 21tonn er dette en kraftplugg av en maskin. Sammen med gjengen i Vikenco fikk vi byttet den gamle maskinen med den nye på bare noen timer. Med denne løsningen ble ikke produksjonen påvirket av utskiftningen av fileteringsmaskinen.

Vi i Møre Minikran er stolte av å kunne levere denne typen tjenester som gjør at våres kunder kan unngå å stenge ned produksjon for vedlikeholdsoppgaver. Takk til Vikenco for et godt samarbeid og Hamre Transport for trygg frakt av maskinen!

cross